Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2011 23:15 - ДЕМОГРАФСКА ПРОГРАМА
Автор: rogen Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1913 Коментари: 0 Гласове:
0



              ДЕМОГРАФСКА ПРОГРАМА

 I ЧАСТ: ПОМОЩИ ЗА ДЕЦА, МАЙЧИНСТВО, ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА.

 

1. Премахване на праговете бруто, за получаване на помощи за деца.

Коментар: не може тези които най- много внасят в икономиката, да получават, най- малки детски, или нищо! Наличието на тези пари ще се осигури от отрязаните детски за трето дете и нагоре(т.12.), както и от наемането на работа на трайно и традиционно безработните, така няма да се наложи да им се изплащат вечни, доживотни помощи, а те в същото време да си намират работа на частно и на надница за по 1-2 дена, като не обявяват нищо от тези пари пред данъчните служби(както е в момента).

 

 

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МАЙКИ: МИЛИ МИ БЪЛГАРСКИ МАЙКИ, ако имате НИСКИ И ЕВТИНИ цели ускоряващи маргинализацията на България да получите по 5-10-15 лева увеличение на помощите за деца(детски надбавки), и нямате за цел в Родината ни България да се подобрят условията в училищата, детските градини и яслите, и изобщо условията за живот и отглеждане на деца то СЛЕДВАЩИТЕ ДВЕ ТОЧКИ НЕ ГИ ЧЕТЕТЕ.  Ако имате ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ЕВТИНИ И ПОПУЛИСТКИ искания за такова увеличение, ще ви предложа как можете да си увеличите доходите още сега: спрете си интернета, кабелната, цигарите и алкохола и по този начин ще си увеличите доходите още сега, в този момент!

2.Защита правата на децата

С цел да защитим правата на децата и да пресечем зачестилите напоследък случаи на злоупотреби с парите раздавани за деца като детски надбавки и помощи и да прекратим възможността безотговорни родители да си купят алкохол, цигари, или наркотици с парите, които получават като детски надбавки и еднократна помощ за раждане на деца нека да ги разменим за памперси, ританки, детски храни, пособия за деца, като- легенчета, детски корита, детска козметика учебници, помагала и тн.(според нуждите) -Това може да се постигне чрез купони(Ваучери) за ВСИЧКИ магазини, които продават детски стоки. Само така може да се гарантира дори и в минимална степен, че от тези помощи ще се ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ДЕЦАТА, а не родилите им, вместо да раздаваме помощи като ПАРИ В БРОЙ както е до сега.(става въпрос, за детските надбавки и еднократната помощ при раждане включително и на самотните майки), също така да няма НИКАКВИ ПРАГОВЕ БРУТО, или каквито и да било други условия разделящи родителите и децата им на групи, при разпределянето на помощите. Необходим е силен контрол от страна на социалните работници за това дали се използват по предназначение раздаваните средства като детски надбавки и помощи, какъвто до сега няма.

 

Коментар: За тези, които ще си помислят за появяването на сергии със стоки, ще напомня за това, че на парите в брой(както е до сега) никъде не пише, че не може с тях да се купи наркотици, алкохол, или цигари. С тази промяна до голяма степен ще се гарантира, че тези средства ще се използват по предназначение.

 

 

3. Детски надбавки или помощи за деца

Размяна на детските надбавки или помощи за деца с: докато децата не бъдат приети в детска градина или ясла, да се раздават памперси, храни, корита... (виж точка 2) След като детето бъде прието в детска градина, ясла или училище безплатна детска градина и целодневни училища(по желание на родителите) и изцяло вливане на тези средства в яслите, детските градини и образованието! Въпросните средства да бъдат управлявани от родителско-учителски съвети за подобряване на тяхното изразходване според конкретните нужди по места. Прост пример показва, че в едно средно голямо училище , в което учат 1000 деца, доходите ще бъдат 35 x 1000 = 35 000 лева на месец управлявани от родителско учителски съвети. По най- прости сметки това училище би могло да се сдобие с безплатен за ползване от децата басейн само след 2 години. А след 3 години? А след 4 години...?

 

Коментар: -Така родителите ще бъдат силно облекчени при отглеждането на децата си и това ще се отрази благоприятно на прираста на населението ни, освен това ще е на 100% гарантирано, че тези средства ще отиват за децата, а не за развлечения на някои престъпно безотговорни родители(цигари, алкохол и наркотици...).

 

4. Майчинство

Майките с 2 или 3 годишен трудов стаж(зависи как се реши), считан до 45 дена преди датата на раждане да получават 90% от брутната си заплата(или на принципа по който се изчисляват в момента)в продължение на 2 години и 45 дена, получаването на които да започва,45 дена преди датата на раждане.

Коментар: Нуждаем се от спешни мерки за повишаването на раждаемостта при българите, защото има опасност името България да изчезне от картата на Европа.

 

 

5. Социални грижи

Засилен контрол от страна на социалните работници, какъвто до сега няма, относно това в какви условия се отглеждат децата. Извеждането от опасна семейна среда в крайни случаи не е нещо лошо, напротив! Децата имат право на спокоен и щастлив живот.

 

 

6. Обвързване на изплащането на детските надбавки и помощите с това, децата редовно да посещават училищата.

Временни наказания за всяко нарушение, а при трето такова: прекратяване на детските надбавки(помощите за деца) и помощите и намеса на социалните служби, ако нарушенията продължават, крути мерки намеса на полицията включително и възможно временно ограничаване на родителските права, при продължаващи нарушения, ако се наложи и като крайна мярка отнемане на родителските права изцяло. Всичко това е в интерес на децата,те имат нужда да бъдат спасени от крайно безотговорни родители отнемащи правото на собствените си деца да имат светло бъдеще и обричащи ги на жалко съществуване със своето безхаберие и престъпна безотговорност към тях.

 

Коментар: Да изкореним неграмотността и детското нещастие в България завинаги и с един размах и да отворим пътя към светлото бъдеще на децата си още сега!

 

 

7. Възможно решение на проблемът с местата в детските градини или по- точно с липсата на такива.

Предлагаме ви едно възможно, бързо и просто решение за този така наболял проблем. В момента детските градини се финансират от държавата и общините. За всяко записано в детска градина дете се превежда определена сума. Проблемът е, че не достига сграден фонд и поради тази причина липсват места в детските градини.

Нашето предложение за решение на този проблем е следното: -Просто превеждайте сумата определена за всяко дете, според броя деца които са успели да привлекат при тях и при същите условия както е при общинските и държавни детски градини по сметките на частните детски градини. Плюсовете от тази мярка са, че няма да има нужда от средства за изграждане на сграден фонд(те ще са поети от частни инвеститори), остава единствено субсидията предназначена за всяко българско дете. По този начин бързо, евтино и ефективно ще бъде решен проблемът с липсата на места в детските градини(а тази липса си е чиста дискриминация спрямо останалите вън от системата), ще се разкрият много- нови работни места и не на последно място ще бъде ефективна мярка за борба с демографската криза или направо катастрофа , която изживяваме в момента. Нека споменем и ползите от задоволството на българските граждани и гласоподаватели.

 

 

8. Прием в детските градини

Най- добрият вариант е да няма проблем с местата в детските градини, за повече информация вижте точка 7. Но докато този проблем стои пред нас нека абсолютно предимство да си запишат, и децата им да бъдат приети в ясла, или детска градина да имат само тези родители, които имат работа или учат. Така ще се премахне Опасността тези майки, които ги издържат мъжете им, или просто не им се работи и си стоят вкъщи, да не заемат мястото на тези, които имат истинска належаща нужда от работа поради, което за тях е жизнено необходимо за децата им да се намери място в ясла, или детска градина . Изключение да се прави за майките, които са останали без работа след датата на подаване на документи за детска ясла/градина, същите да запазят предимството си като работещи. Коментар:така ще се предотврати затворения кръг-майката не може да се върне на работа, понеже не ѝ взимат детето в детска ясла/градина, а после и в там не може да се класира, защото междувременно е останала без работа.

 

 

9.ДДС върху учебници и помагала

 

Да бъде напълно премахнат или поне намален ДДС върху учебници и помагала. Към предвидените Държавни субсидии да се включи бюджет за изготвянето на безплатни учебни помагала към всеки учебник.Уеднаквяване на програмата за обучение в Република България и учебниците по които се извършва .

 

10. Деца живеят по сметища

 

Всички деца, които живеят на сметища, просят, ровят по кофите и търчат по улиците и се ровят в калта и такива които не ходят на училище(нали уж, училището е задължително), агенциите за закрила на децата, да се заемат с тях! Прибиране в детски домове, нахранване, изкъпване, образоване и възпитание и възможно ограничаване на родителските права на въпросните родители и спиране на помощите давани за въпросните деца!

Коментар: по- хуманно от това, здраве му кажи! В САЩ, на който не може да осигури добра среда за отглеждане да децата, се допуска да държавата да му ги отнеме, също така пак в САЩ и куче да гледате при такива условия то ще ви бъде отнето!

 

 

11. Контрол над престъпно безотговорни родители

 

На всяка майка,чието дете се намира в дом за безнадзорни деца да се спират детски надбавки и социални помощи. По време на престоя му там,издръжката му е поета от работещите данъкоплатци. А ако е на възраст, на която се настанява в детска градина, то съответно посещенията му са безплатни, отново поради същата причина. По този порочен начин работещия данъкоплатец е обложен "двойно" така да се каже....За тази цел директорите на тези домове трябва да сигнализират в отдел "Социални грижи-подпомагане" и независимо от факта,че детето е записано на училище,да се спрат всякакви помощи, давани на родителя, именно с тази цел-да си гледа детето.

 

 

12. Полово ограмотяване на маргиналните групи

Разясняване за заплахата от СПИН, хепатити, сифилис и т.н. осигуряване на безплатни противозачатъчни средства в неограничени количества, презервативи, хапчета, безплатни спирали и безплатни аборти при желание на конкретните индивиди!

Коментар: Да ограничим предпоставките за опасни зарази(каквито случаи вече имаме) и трагичните по някога последствията от нежелана бременност.

 

II част: Демография Дискриминация

 

13. Масирана раждаемост реклама

Масирана рекламна кампания в детските учебници и помагала, където има картинки и снимки на деца и родители, винаги да се показват двама родители с 3-4 и 5 деца и никога с 1 и 2, също така в условията на задачите да бъдат вградени такива текстове, които засягат семейства с три и повече деца!

Коментар: На тези, които веднага ще кажат, че една картинка няма да увеличи раждаемостта ще им задам въпроса -Защо корпорациите в световен мащаб отделят годишно трилиони долари за реклама? А на тези, които ще ме контрират с това, че икономическото ни развитие е определящо за раждаемостта ще кажа: да това ще ни помогне, но вижте Германия на върха на развитите държави, но раждаемостта им е по- ниска и от нашата!!! Навремето имаше едно комунистическо движение- Мама, Татко и Аз, което заложи голям капан на поколения наред! В момента младежите изобщо не са наясно дори, колко е важно и какво щастие е да имаме деца- българчета и с лека ръка пропиляват възможностите си. Имам приятели от Пловдив с 4 деца и след като те вече ги имаха техните приятели от града един по един и вече цялата компания са с по 3 деца. -Примера също е силна реклама. В тази точка е описан, най- евтиния начин за подобряване на раждаемостта в България, дори е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН.

 

 

14 Медии, прекратете незабавно антираждаемост реклата!

Ще ви помолим когато създавате или публикувате снимки, кадри, спотове, рекламни банери, билбордове, статии, репортажи, интервюта и тн., да показвате семейства с 3, 4, 5 и тн. деца и по възможност да не показвате такива с по 1 и 2 деца. В заглавията на списания, рубрики и предавания, където става въпрос за деца, изразявайте се в множествено число(списание “Моето бебе”- списание бебета, списание –“Моето дете”- списание “Моите деца” и тн.). Ако сега си помислите веднага, че не това е важно за раждаемостта, а важното е икономическото положение на страната ни, веднага ще отговоря, че Германия е на върха в класацията на икономически развитите страни, а раждаемостта им е по- ниска и от нашата. Ако пък си помислите, че няколко снимки или думи няма да допринесат за положителният ни демографски прираст, то веднага ще ви припомним за трилионите долари харчени от корпорациите всяка година за реклама.

 

 

15. Целодневни училища

Целодневни училища по желание на родителите до завършване на основно образование на децата.

Коментар: това е много голяма стъпка в посока повишена раждаемост при българите, но трябва да се развият и подобрят условията в детските ясли и градини, за да може да поемат повече деца и да предложат по- добро обслужване, като по този се облекчат родителите при отглеждането на децата!

 

 

16. Безплатен транспорт до и от училище за всички деца на България 

 Безплатен транспорт до и от училище за всички деца на България, а не само за циганите както е в момента.  Целия документ тук:  http://www.sofiacouncil.bg/content/docs/c_f20485.pdf   Допускаме да има разделение само когато става въпрос за деца инвалиди, но в България даже и инвалидите нямат такива права и привилегии като циганите.

Искаме да ви напомним, че отпускане на общински средства целенасочено към само един точно определен етнос е дискриминация спрямо останалите граждани на Република България. 

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС Глава четиринадесета ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд (загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.)  http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#Глава_четиринадесета__  

 

 

17. Детски площадки

Искаме да ви информираме, че детските площадки в България са крайно недостатъчни и липсата им изобщо не помага за повишаването на раждаемостта в България! Молим ви отделете средства за масовото изграждане на обезопасени детски площадки във всички български градове, квартали и села. Нека да пробваме система на управление, вие сега нещо малко за нас, а ние по време на избори всичко за вас! Благодарим ви предварително: От българските родители, желаещи да създават и отглеждат още деца за майка България, но не виждащи достатъчно добри условия за това!

 

 

III ЧАСТ: СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ

18. Задочници сдобили се с деца по време на обучението си -напълно безплатни ясли и детски градини Предлагаме за задочници сдобили се с деца по време на обучението си -напълно безплатни ясли и детски градини.Тези привилегии да отпадат при прекъсване на обучението освен в случаите по болест. При продължение на обучението да се подновяват отново до завършване на образованието им. Майчинството да бъде до дипломирането им, но не по- малко от две години, за да не се получи така, че детето да се появи на петата година от обучението, и майчинските да бъдат спрени след няколко месеца!

 

 

19. За студенти и докторанти с деца отделни студентски и докторантски(семейни) общежития, с по- нисък наем, или напълно безплатни.

 

 

20. За студенти и докторанти с деца да се организират напълно безплатни ясли и детски

За студенти и докторанти с деца да се организират напълно безплатни ясли и детски градини в непосредствена близост до университета, или в самото учебно заведение. Коментар: това е голям проблем за учащите майки, защото все пак им трябва време и да учат.

 

 

21. Свободно и индивидуално подреждане на учебния план за семестъра  

 За студентите и докторанти с деца допълнително свободното и индивидуално подреждане на учебния план за семестъра. (това ще облекчи родителите и ще им даде възможност да посещават лекциите в удобно за тях време, или време за лекции съобразени с ритъма на децата)

 

 

22. Общински жилища

Отпускане на общински жилища на общински наеми на всички УЧАЩИ над 18 години, които са семейни, или живеят на семейни начала, при доказана бременност, или при раждане на дете, но не по-късно от месец след раждането, при условие, че нямат собствено жилище, или живеят при родителите си, с цел подсигуряване на добра среда, за отглеждане на деца.

Коментар: в последно време общините заделят огромни средства за построяване на къщички и на цели сгради за настаняване на "бездомни" представители на маргинални групи, но те не желаят да плащат наеми и сметки и отказват да го правят, освен това разрушават всичко наоколо, както и самите жилища включително и прозорците и само след 5 години претендират за нови безплатни жилища, тъй като "старите" им 5 годишни вече са почти напълно разрушени. Не виждам причина, щом има средства за маргинални групи да няма средства за младите учащи граждани, които са не по- малко уязвими от трайно и вечно безработните маргинални групи хора! Искаме равни права за работещите, учащите и трайно безработните маргинални групи.

ЗАБЕЛЕЖКА: ЖЕЛАТЕЛНО ОБВЪРЗВАНЕ НА ПО- ГОРЕ ИЗЛОЖЕНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ С ОСТАВАНЕ И РАБОТА В БЪЛГАРИЯ.

 

 

IV ЧАСТ: ПОМОЩИ ЗА БЕЗРАБОТНИ, ПРОГРАМИ ЗА ЗАЕТОСТ.

 

23. Сметки за ток, вода парно отопление...

Сметките за ток и вода на социално слабите да бъдат погасявани от Бюрото по труда, а сумата отишла за покриване на сметката да бъде приспадана от общия размер на помощите, или част от помощите раздавани на безработните да бъде давана не като пари в брой, а като -ваучери за ток и вода, както и 100% от парите за отопление да не са пари в брой, а във вид на ваучери за ток, дърва, въглища.

 

 

24. Безработица

Незабавно отпускане на средства от страна на държавата към общините с цел наемане на безработните на работа, вместо да им се изплащат помощи за безработни! Заменете понятието- “БЕЗСРОЧНИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ” и въведете понятието, “СОЦИАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА”. Държавата и общините ще бъдат задължени да осигурят работа на всички. По този начин ще бъде спазена точката от конституцията на Република България гласяща, че в България всеки има право на достоен труд. Дейностите , които може да извършва тази армия от бивши безработни са според тяхната квалификация. Те следва да се групират по образователен ценз и лични умения. Дейностите, които те биха могли да извършват са следните:

1. Общо градско и селищно почистване.

 

2. Градско и селищно озеленяване. (създаване на цветни градини, каскади от цветя, поставяне и поддържане на кашпи, озеленяване и създаване на градски центрове за отдих и безопасни детски игри, детски площадки,)

 

3. . Почистване на коритата на реките в България.(за да не се вайкаме отново при следващия по- силен дъжд)

 

4. Работа по облагородяване и залесяване на ерозирали райони или такива предвидени за залесяване в България.

 

5. Работа по изграждане на обекти от местна или национална значимост.(пътища, мостове, магистрали, крайпътни центрове за отдих и озеленяването им)

 

6. Работа по изграждане на напоителни канали и системи за пустеещите държавни земи в България.

 

7. Работа по изграждането на екопътеки и облагородяването на околностите около природните и историческите забележителности на България.

 

Ползите за България и за обществото ще бъдат видими:

 

1.Пълна липса на безработица.

 

2. Гарантирани и спазени човешки права.

 

3. Всеобщ икономически възход.

 

4. По- приветлива околна среда.

 

Въвеждането и изпълнението на по- горе посочените предложения осмисля и изпълва със съдържание повечето от точките в конституцията на Република България, Глава втора ОСНОВНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ.

Надяваме се, че вие, като наши избраници и като представителна извадка на нашето, българско общество, споделяте нашите виждания относно сегашната ситуация в България и нейното бъдеще, и ще сбъднете мечтите на всички нас като вземете под внимание нашите искания и предложения, и ги въведете в изпълнение. ЗАБЕЛЕЖКА: По- горе изложеното предложение не касае действащите закони за обезщетение на на уволнени, съкратени и тн. Граждани. Касае само и единствено гражданите възползващи се от влезлият в сила закон от 1 януари 2011 година даващ възможност за доживотно социално подпомагане поради отмяна на ограничението от дванадесет месеца за получаване на социални помощи от безработни лица в трудоспособна възраст.

Ако все пак не се намерят такива пари, то за стойността на помощта, всеки да бъде длъжен да дава 22 работни дни на 4 часов работен ден към общината в която живее по предварително зададени проекти касаещи, почистването на нерегламентирани сметища, засаждане на храсти, дървета и тн. Без служебна бележка от общината, че е дал необходимите трудови дни, помощите да се спират. Необходим e и ефективен контрол върху самите общини и служебните лица издаващи тези служебни бележки, тоест: да се търси отговорност за неизпълнените проекти по тези програми.

 

Коментар: Така ще се спестят много- пари от средствата заделяни за извозването на битовите отпадъци и облагородяването на на градската и селищната среда. Въпреки съществуването на почистващи фирми улиците и тротоарите съвсем не са чисти, но дори да ги приемем като такива, зелените площи за в окаяно състояние! Засаждането на цветя, декоративни храсти и дървета по зелените площи ще направи от България страна- РАЙСКА градина, където ще бъде приятно не само да се живее, но и когато

 

Родината ни се изчисти от боклуците това ще ни вдъхне чувство за ред и не само ще намалее емиграционния поток но и на чужденците пребиваващи в България също ще им хареса и ще ни посетят отново!

 

-Защо да плащаме помощи на тези които не желаят да работят, като можем тези средства да използваме за превръщането на страната ни в приказно място за живеене?

 

V ЧАСТ. ДЕМОГРАФИЯ, ПЕНСИИ.

 

25. Пенсии

Обвързване на раждаемостта с пенсионното осигуряване! Ето как: определянето на размера на пенсията да става освен по сегашния метод, да има допълнителни възможности за увеличение на база, пенсионните осигуровки които изплащат конкретно собствените ви деца! Пример: Ако имате 5 деца и те внасят общо в пенсионния фонд примерно 1000 лв. за определен период от време, надбавката към пенсията да е примерно 30% от тези пари, или 300 лв. - Ако имате 2 деца и те внасят в пенсионния фонд например 400 лв. надбавката ви ще е 30%, или 120 лв. Дефицита който се получава от това, че конкретни пари се заделят за конкретен човек, ще се покрие, или с леко увеличение на осигурителните ставки, или с леко намаления коефициент, чрез който получаваме базата при стария метод и ползваме като основа при новия метод. Предимствата от това са видими, а именно:

 

Социално справедливо разпределение на пенсионния фонд според нуждите и приноса към народа и държавата на конкретния човек.

 

Отгледали сте деца, получавате по- голяма пенсия за благодарност и по- големи възможности за купуване на подаръци за любимите внучета и обратно, по- малък принос, следствие на който имате и по- малък доход, но и по- малки нужди, тъй като и децата ви са по- малко би следвало, условно разбира се да имате и по- малко внуци!

 

Да не говорим за това, че се решава фундаменталния въпрос, как да стимулираме раждаемостта, без да се облагодетелстват слоеве от обществото които превръщат безработицата в своя професия и раждането на деца за тях е доход, разчитайки само на социално подпомагане и необявени доходи за преживяване, без да полагат особени грижи за децата си, като не им оставят право на избор и най- малък шанс в живота, оставяйки ги неграмотни и интегрирането им в обществото става невъзможно!

 

Точните изчисления и конкретните коефициенти и проценти, оставям на специалистите. За мен е важен принципа на справедливо разпределение на социалните блага и не на последно място, интелигентния нов, модерен начин на стимулиране на раждаемостта при българите.

 

Коментар: това е най- елементарния и прогресивен начин, хем да се стимулира раждаемостта с малко средства, хем да се стимулира образованието и в същото време да се реши в голяма степен проблема с емиграцията, но е толкова авангардно, че вероятно трудно ще се възприеме от някои от четящите в момента.

 

VI ЧАСТ. ИЗБОРЕН ЗАКОН.

 

26 Изборен закон

 

. Междувременно незабавна промяна в изборния закон и въвеждате на ДОПЪЛНИТЕЛНО ОГРАНИЧАВАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ ПРАВА, всички НЕЗАВЪРШИЛИ средно образование, да нямат право на глас!

Коментар: -Никой не може да ме убеди, че 25 годишен необразован и неграмотен има по- добро виждане за развитието на страната ни от едно амбициозно и образовано момче или момиче на 17 години!

 

VII ЧАСТ. РАВНИ ПРАВА ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

27. Равни права и отговорности

 

Това е най- важната точка! Като се дават едни помощи, добавки и каквото и да било подпомагане, го давайте на всички по равно! Не може да разделяте хората на етнически принцип и на едни да им плащате за да си водят децата на училище, на българите да не плащате, осигурявате безплатен транспорт на децата на едни до училище, на българите не осигурявате, позволявате на едни да не плащат нищо на никой, а българите преследвате, ако не платят. Не забелязвате, че едни до като си получават социалните помощи, си работят в строителството и практикуват други професии свободно наравно с всички останали! Не може да поставяте никакви прагове за детските добавки, защото ощетявате точно тези, които изработват парите- хората се чувстват ограбени, чувстват, че ако им се наложи да имат нужда да се обърнат към социалните служби, то нищо от това, което са внасяли в хазната няма да им се върне и то само защото не са цигани! Това е геноцид дами и господа, това е геноцид над българския народ!

Това ли е бъдещето на България? България има нужда от млади и образовани хора,помогнете това да се случи, направете така,че младите да остават тук, да работят и създават семейства тук, в България!

Ние желаем България да бъде водеща тук на Балканите, в Източна Европа, а защо не и в цяла Европа! Надяваме се, че настоящите закони са недоразумение, което ще отстраните в най- кратки срокове и ние като ваши избиратели, никога няма да забравим това и ще се водим от принципа на управление -Вие сега нещо малко за нас, ние по време на избори всичко за вас и вярваме, че Вие имате волята да осъществите това.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rogen
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 56243
Постинги: 21
Коментари: 15
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930